Rulles blogg

Tänd till!

I morgon åker vi…

ja nu är det kusligt nära! Som vanligt är känslorna på utsidan av kroppen och förväntningarna skyhöga, men till skillnad från många andra storhelger tex midsommar, nyår mm så infrias alltid förväntningarna!

Sedan i söndags har tankarna nästan oavbrutet gått till helgens bravader, precis som vanligt och som det ska! Tur inte alla veckor på jobbet är så här, då skulle man nog vara arbetslös….

Den magiska känslan som infinner sig denna helg, går inte att beskrivas och kan bara upplevas på plats!

Nu återstår bara att packa väskan och försöka sova någon timme i natt, brukar vara svårt, känner mig som ett barn dagen före julafton!

Vad det gäller vinnaren av Elitloppet så står jag fast vid Sebastian K än… även om det otroligt opptimistiska tongångarna från Frankrike angående Rapide Lebell ororar en aning….

V75 på lördag kommer som vanligt bli en historia för sig, med de livliga disskusionerna kring bordet om spikar, lås och heltäckta lopp, men det blir nog som vanligt ett dyrt men dåligt system, eller vänder det i år…. Ny tillskotterna vid bordet, Kusinerna Näsman kanske kan röra om i grytan!

Någon stenklar kan jag inte ropa ut, men jag har en känsla att Swedishman i Harper Hanovers lopp kommer runda detta fält, får lite känsla av Flambeau des Pins, och ingen har väl glömt den….

ELITLOPPET…..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *