Rulles blogg

Tänd till!

3 nya och 3 platser kvar

Med drygt en vecka kvar så finns det bara tre platser kvar att bråka om, Tore bjöd i onsdags in tre nya hästar:

Raja Mirchi: Luddes glänsare har väl kanske inte visat nåt som gör att man tror att han ska vinna, var dock positiv som 4 i Oslo, efter en passiv och småstrulig resa. Sitter formen på söndag så har han bra chans att ta sig till final! Ludde vill man alltid ha med i Elitloppet, han skapar rubriker både på och utanför banan, känslan är att inbjudan är lite av en PR kupp av Tore. Jag tror inte det blir någon final för Raja!

Panne de monteur: Efter de senaste loppet och att dom hela tiden siktat på Elitloppet, kändes inbjudan lika självklar som välförtjänt. En riktigt bra sprinter som verkar vara i toppform, bör gå till final. Hultman är vass på att ställa i ordning, så Travkompaniet får nog en härlig eftermiddag på valla med troligtvis två hästar i final.

Commander Crowe: Titelförsvarare, egentligen behövs det inte sägas nåt mer, men som den såg ut i Oslo och allt annat strul den varit med om på slutet så finns det många ????????????? Men jag tycker ändå att inbjudan är rätt. Som den såg ut sist går den inte till final, men Souloy är Frankrikes svar på vår Kung Åke,med många rävar bakom öronen, så bli inte förvånad om det är det gamla monstret vi får se på valla på söndag, spännande!

De tre sista platserna tillsätts med största säkerhet i morgon kväll,

Trolig: Amaru Boko

Sen tror jag att Oracle och Mr Picolit får de sista platserna, men om Sanity är tillbaka i form så kanske, men jag tvivlar på att det funkar direkt.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *