Rulles blogg

Tänd till!

Då kör vi igen!

Ja då var det dax igen för denna magiska helg, med 10 dagar kvar till avresa, och 9 hästar klara så börjar tempen stiga rejält.

Allt är bokat och klart för vår del, resa, hotell, men framför allt så har vi lyckats fått plats på första parkett i år, tack vare vår kära vän Per från skåne, TACK!

Vad det gäller startfältet, så ser det bra ut så här långt.

Klara:

Timoko: Fransk kanon som trivs väldigt bra på korta häcken, lite av en rusartyp som med ett bra spår, har bra chans att ta sig till final.

Shaq is Back: Här har Reden en bra sprinter, som var lysande i sitt sista lopp och förtjänar en biljett, bör nog få spår 1 om den ska ha någon chans att ta sig vidare.

Nesta Effe: Italiensk gäst som gör det bra i varje lopp, var jättebra som tvåa i Oslo igår, går till final och kan bli en obehaglig överraskning för många, SE UPP!

Mack Grace SM: En till Italienare som jag inte vet mycket om, har gått bra i Italien men väger nog för lätt, ej final.

Brad de Valuwe: Finskt monster, som krossade allt motstånd i sprintermästaren förra året, i år har han dock fått stryk av Nesta Effe två ggr, men avslutade ruggigt senast. Har siktat på Elitloppet hela tiden, går till Final och blir farlig där.

Arch Madness: Tredje gången gillt, ja kanske om dom verkligen kör för vinst denna gång. Struken inför Oslo igår, vilket naturligtvis inte var bra, kommer nog köras på chans i försöket, om det löser sig, blir det nog full gas i finalen, med svensk kusk kan det gå, men om dom sätter upp en amerikan rankas han ner.

Formula One: Smällfin i sin comeback, 10,4 med krafter kvar. Glasbit= 2 Heat ? Är nog i sitt livs form, går till final om den håller ihop. Hur tas tränare Rejio imot av Solvallas publik?

Take My Picture: Kanadensisk gäst som jag inte så mycket  om,har mött dom bästa där borta och sprungit jämt med dom utan att glänsa,tror inte den har någon chans!

Sebastian K: Hade lekstuga i Oslo igår, ser fullkomligt lysande ut. Jag tror att Svanens kanon har en jättechans, blir förhandsfavorit. Mitt vinnartips i år igen.

Även Maharajah är inbjuden, men Hultman har ej svarat än, ruggig i Olympiatravet, och gick ok i Oslo i går efter ett struligt lopp, hoppas hela sveriges kelgris kommer till start.

De sista inbjudningarna kommer i veckan.

Heta:

Panne de Monteur

Mr Picolit

Oracle

Sanity

Iskalla:

Commander Crowe: Inte bra i går, men titelförsvarare

Friction: Buskörd varje gång, kanske visar på onsdag att jag har fel.

Härlig trav vecka framför oss med 2st V75 och lottning på söndag.

 

Sen vill jag även påpeka att jag för andra året i rad blir sist i Team Värdo, mina dagar i laget är nog räknade….

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *