Rulles blogg

Tänd till!

Elitloppet!!!! Del 1

39dagar kvar…..

Nu börjar de kittla ordentligt i magen. Att återigen få uppleva den där magiska helgen med alla underbara kompisar, är ju inget annat än fantastiskt! Tyvärr sätter min ansträngda ekonomi stopp för att bo med mina kedjekompisar Groggen& Öset, känns surt men så är livet! De blir att bo  hos Evas syster i stället, billigt och bra men verkligen inte samma!!!!!

Allting började 1998. Då var de jag, pappa(saknar dig), Svante ,Annicka, Marcus och Fredrik som åkte. Då visste jag inte mycke om detta spektakel, men snacka om att jag blev biten! Vinnare detta år, var de flygande stoet Moni Maker från USA, tränad av Jimmy Takter och körd av Walley Hennessy! Och vilket lopp de blev när Moni Maker åt upp Huxtibel Hornline från dödens ,och höll undan för en störtdykande Georgia Limited,  tiden blev fantastiska 1.10.6!

se själv:

Utöver travet så hände inte så mycke mer detta år, men i dom följande delarna, som kommer senare ,så händer det betydligt mer, när dom övriga grabbarna kom in i bilden, och även en och annan öl!!!!

images2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *