Rulles blogg

Tänd till!

V75

Min syn på V75

Avd1: Här står de nog mellan nr4,5,6 den som tar ledningen vinner nog, men om dom skulle köra lite för hårt från start, så kommer Örjan med en smygare, så nr 8 bör man nog också ta med!

Avd2: Utan tvekan är väl nr 12 den bästa hästen, men från bricka 12 vinner man inte så många lopp på v75, så loppet ser vidöppet ut, här är de bara att kladda på så många man har råd med! Nr 5 ska med på lappen 4% just nu!

Avd3: Jag tror att sommar formen har kommit nu på Scarlets Aino, här blir de bombning till spets och sen hårt tempo hela vägen, SPIK!

Avd4: Ett riktigt svår tippat lopp, här är de nog helgardering som gäller!

Avd5: Här kommer den alltid så optimistiska kusken Åke L skicka Ryan Trot till ledningen och köra så länge lampan lyser, och de gör den hela vägen,SPIK!

avd6: Här räcker de med 4 streck 3,4,6 är normalt huvudet högre än sina konkurenter men vill även ha med kusligt formtoppade nr 10 med Ludde i vagnen!

avd7: Här har vi veckans klaraste vinnare, så som Meadow Zoot såg ut som fastlåst på Romme så har jag svårt och se att han skall få stryk av någon i detta gäng!

Lycka Till!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *