Rulles blogg

Tänd till!

KUNG ÅKE!!!!

Fy fan vad jag blir förbannad….

Efter gårdagens hets jakt på Åke Svanstedt, känner jag att jag blir mer och mer förbannad! Klart att Åkes uttalade i tv var jätte klumpigt, klart att styrningen också var de!!!! Men är de inte så, att Åke sa och gjorde de som alla stortränare & kuskar gör och tänker! Men bara för att de är just Åke så blir de en jättegrej av de! För hur jag än vänder på de så hade segraren blivit den samma! Jag kommer ihåg när Erik A körde  Passionate Kemp och Björn G körde Fama Currit i ett sto lopp på V75 för några månader sedan, Erik i ledningen och Björn i dödens, med ca 300 kvar ser man tydligt att Erik ska vinna och maid for tag i rygg ledaren ska bli tvåa när Erik väljer att köra undan, men de gör han inte, för att Björn ska bli tvåa, alltså Erik kör båda Stig Hs hästar över upploppet, vilket han också säger efteråt, i stort sätt samma som hände i går! Vad blev då efterspelet av denna händelse? Absolut inte ett skit!!!!!  De var V75:1  den 27/12 tror jag! Just nu är de Åke mot travsporten, men eftersom Åke verkar vara gjord av sten så bryr han sig inte!

Nu till nåt mycke roligare, 15 dagar kvar!

Oj,vilket lopp de kommer att bli, 13 hästar klara, våra franska och amrikanska gäster kommer med ett helt gäng kanon hästar, häftigt! Men häftigast av allt är nog att, världens två bästa kuskar kommer, Bazire och Tetrick blir kul att se! Våra svenska hästar då, jo vi kommer väl förmodligen med vårat bästa lag, ska bli riktigt spännade att se CC på kort mot hela världs eliten.

Jag har försökt sortera alla roliga upptåg som vi hittat på under alla år vi varit där, men jag bara rör i hop allting! Men de finns många härliga minnen, eller vad säger du Stefan, när vi efter en härlig kväll på grönan beslutade att hänga på några andra till de fantastiska stället sjö/ogräs på söder, härligt att dansa lös i lite spya! Eller när vi var på Naglo vodka bar och trängdes, är nog den minsta nattklubben i världshistorien! Eller när vi var på DR Albans hak och försökte hänga in jackorna i köket och den gode Vallan var stippa på ett bord som senare rasade!

Nu hoppas jag att alla er som bor i närheten av Dannero, åker på V75 i morgon och livar upp lite, jag håller utkik på tv!

I morgon är de nog bara hålla Kung Åke i hand när man gör V75, tror att Teaser Elegance är stenklar,sen vinner han minst ett till,kanske guld!!!!!!!

Lycka till mina vänner!!

exploit_caf_elopp_ck_large

 

 

 

 

 

 

Vinner Bazire i år igen?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *