Rulles blogg

Tänd till!

23 dagar kvar till avresa

Ja nu närmar sig Elitlopps helgen med stormsteg, årets startfält från den så beryktade “Bollstamaffian” har tunnats ut nåt alldeles oerhört och vi får bara i hop 5st, vilket är grymt tråkigt, men som med det mesta har allt ett slut, och tiderna när vi var 15-20st verkar vara över, eller gör någon comeback redan nästa år!

Hursomhelst vi som åker, Fredde lagom, Öset, Ea, Rombin och Rulle vi kommer att försöka bära fanan högt, och leverera en topp insats som vanligt, men det blir inte lätt när många av våra fanbärare, Stoll , Vallan , Groggen och Tobbe  mfl inte stöttar upp oss detta år!

Hittils så är det 5 st hästar klara:

Repid Lebell: På förhand den absoluta favoriten, men var inte alls till sin fördel i sista starten, men hans insatser förra året gör honom ändå till klar favorit!

Arch Madness: Flygmaskinen från USA visade redan ifjol att han har i Elitloppet att göra, och troligtvis har kretsen lärt sig hur allt fungerar och han kommer säkert att vara bättre i år! Får förhoppningsvis super kusken Ron Pierce i sulkyn!

Timoko: Super talang som är som en stridsvagn kommer att sätta färg på Elitloppet

Windsong Geant: En kanadensare som är rätt okänd för den svenska publiken, men med sin startsnabbhet kommer han med säkerhet sätta färg på årets Elitlopp! En som dock inte är okänd för svenska publiken är kusken och tränaren Rick “The Whip” Zeron som med sin senaste insats i Elitloppet lyckades knäcka halva trav sverige…. Eller vad säger Kari L eller varför inte vår egen travguru Tobbe S

Sanity: Sagohästen som bara blir bättre och bättre och efter sin senaste insats fick sin inbjudan, välförtjänt! Hästen känns väldigt allround och bör ha en rätt bra chans att vinna!

Hästar som jag tycker borde få inbjudan:

Iceland: Grym senast

Commander Crowe: Bra vid Olympiatravs vinsten!

Rakas: Jämn och säker kommer göra ett bra lopp

Sebastian K: Bra i Finland, och självklart ska Ludde vara med!

Brioni: Titel försvarare som inte visat nåt än men Jocke kan ställa i ordning!

Sen känns det rätt tungt att varken Svanen eller Stig H har några kandidater men förhoppningsvis visar Åke upp Whising Stone i topp författning på Lör där är även Brioni och intressante Alvena Pele ute!

Eftersom vi lyckats få bord i år hoppas vi att vädergudarna är på vår sida, sen blir det ett kärt återbesök i Lobbyn på Amaranten! Allt är upplagt för Fest! Tänd till nu för fan!

Och ett citat från Öset till er som inte ska med:

“DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT ÄNDRA SIG”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *