Rulles blogg

Tänd till!

En bort och tre nya in!

Med en vecka kvar så är det 14 hästar klara, i veckan har Timoko som väntat fått lämna återbud, och nästan lika väntat var det att Brioni skulle få en plats, och trots att han inte visat den rätta elitlopps formen än så känns det helt rätt att han får chansen att försvara sin seger från i fjol, upplägget med spår 8 på Gävle är identiskt från ifjol, och det är väl ingen vild gissning att Jocke sitter still till ca 3oo kvar och sen ger full anfallsorder för att blåsa ur, förmodligen kör han för sent för att vinna loppet men det bryr de sig nog inte om, luktar prepare!

Andra inbjudan har gått till Luddes Raja Mirci, denna supertalang är i sina ljusa stunder enormt bra, men vilken sida visar den upp nästa helg, relativt små chanser att vinna! Min känsla är att det är en glänsar typ som trivs som bäst när han får springa topptider tio meter framför fältet, men det kommer väl inte hända nästa helg, ELLER?

Den tredje har även den gått till Luddes stall, nämlingen Sebastian K och den kan verkligen flytta på sig, är nog en av trav världens speedigaste hästar! Kommer gå till final, men tyvärr är det nog så, att om den ska någon chans att vinna finalen så måste nog Luddes båda hästar gå till final, och att Ludde väljer bort Sebastian och sätter upp Erik A, om så blir fallet blir det nog mitt vinnarspel i finalen!

Dagens V75:

Spiken:Inhibited

Rolig spik: Bongsbofax

Kantbollen: Dileva Käll  ( Kuskförstärkt+Toppform)

Nu är det väldigt nära


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *